Cadeau ideeën voor ouderen

ouderenbescbejaarde-krijgt-kadoOuderen houden van mooie dingen, net als jongere mensen. Verwen oudere mensen. Ze verdienen het. Geef ze mooie cadeautjes, neem ze mee uit eten, luister naar hun verhalen. Misschien houden ze niet zo van allerlei frutsels en souvenirs maar als je echt iets moois meeneemt stellen ze dat zeker op prijs. Altijd leuk is een mooie plant of bloemen. Kaarsen zijn ook een dankbaar cadeau, ze zijn vaak leuk en na een tijdje kan je er weer vanaf. Misschien wel het leukste voor opa en oma zijn foto’s van de kleinkinderen. Opa’s en oma’s krijgen er nooit genoeg van naar hun kleinkinderen te kijken en ze aan andere mensen te laten zien.

Een ander goed cadeau idee aan het eind van het jaar is een kalender 2013. Er zijn schitterende kalenders met bijvoorbeeld dieren of met foto’s van de koninklijke familie. Toch gaat er niks boven eigen familie en dan zijn we weer terug bij de kleinkinderen. Wat is een leuker cadeau dan een kalender met foto’s van eigen kinderen of kleinkinderen? Sommige mensen maken een fotoreportage van hun huisdier voor een kalender. Tegenwoordig zijn er webwinkels waar je je kalender precies kunt ontwerpen zoals je leuk vindt, tegen zeer redelijke prijzen. Zo kun je een mooi cadeautje op maat maken, voor de feestdagen of zomaar, voor een jaar lang plezier.